Cikkek

2005. augusztus 24.
Kulcsár Anita Emléktorna: gyász és fieszta
A megrendülés és emlékezés mellett az ünnepi fieszta is jellemzi a Kulcsár Anita Emléktorna hétvégi programját: világszínvonal garantált a Dunaferr Sportcsarnokban a torna négy BL-résztvevőjével, s pénteken este a díjátadással és emlékfilmmel színesített ünnepséget Megasztár-fellépés teszi emlékezetessé a Városháza téren!

2005. április 19.
Kézilabda: Anita a világ legjobbja!
Felemelő, s a gyász miatt mégis szomorú aktualitású hír látott ma napvilágot a Nemzetközi Kézilabda Szövetség hivatalos honlapján: a világ legjobbjának a Dunaferr klasszis beállósát, a januárban tragikusan elhunyt Kulcsár Anitát választották.

2005. március 02.
Kézilabda: gyász és ünnep - győzelemmel
Kulcsár Anita emlékének szentelt mérkőzésen csapott össze a magyar női kézilabda válogatott Dánia nemzeti együttesével ma délután a Dunaferr Sportcsarnokban: Németh András gárdája pazar játékkal 29-20 arányú győzelmet aratott. (DO - dunaujvaros.com)

2005. február 24.
Kézilabda: Esztergom, Cornexi, Viborg - és Kulcsár Anita meze
Sport | Elmarad a Dunaferr női kézilabdázóinak pénteki bajnokija a sportcsarnokban. Az Esztergom elleni meccs meghiúsulásának hátterében prózai/financiális ok húzódik: az ellenfél visszalépett a bajnoki küzdelmektől. Hírcsokrunkból az is kiderül, hogy a csapat visszavonultatja Kulcsár Anita mezét.

2005. február 22.
Véget ért a Kulcsár-vizsgálat
A biztonsági öv használatának hiánya okozta Kulcsár Anita tragikus halálát az ügyben lefolytatott szakértői vizsgálat szerint, tudta meg a DO. A megyei főkapitányság szóvivője megerősítette értesüléseinket. (DO - dunaujvaros.com)

2005. február 05.
Kulcsár Anita nevét kapja a szerencsi sportcsarnok
A sokszoros volt válogatott kézilabdázó szülei ma is a Hegyalja kapujában élnek, az önkormányzat pedig hamarosan hivatalosan is kéri a hozzájárulásukat a keresztelőhöz. Az eseményt egy rangos torna keretében augusztusra tervezik. (www.hirtv.hu)

2005. január 25.
Könnyes-szép búcsú Kulcsár Anitától
A család és a játékostársak, a szurkolók és a sportvezetők mind ott voltak - ezrek kísérték ma utolsó útjára Győrben a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kulcsár Anitát. "Benne leszel minden sikerünkben, amit nélküled, de érted érünk el..." - a sportág könnyes szemmel, de felemelt fejjel búcsúzott a világ legjobb beállósától a Nádorvárosi Köztemetőben.

2005. január 21.
Kulcsár Anitára emlékeztek Szentesen
A szentesi kézilabdások 2005. január 21-én mécses gyújtásra hívták a kézilabda sport rajongóit a Dr. Papp László Sportcsarnokhoz, ahol mindenki elhelyezhette az emlékezés virágját a Kulcsár Anita fotója alatt. (szentesinfo.hu)

2005. január 21.
Kedden lesz Kulcsár Anita temetése
Január 25-én, kedden délután két órakor Győrött, a Nádorvárosi Köztemetőben lesz a tragikus hirtelenséggel elhunyt kézilabdázó, Kulcsár Anita temetése.

2005. január 20.
Kulcsár Anitát gyászolja a sportvilág
Az egész hazai és nemzetközi sportvilágot megrázta a szörnyű hír Kulcsár Anita tragikus elvesztéséről. A tegnap elhunyt játékost családja, a csapattársak és a hazai kézilabda társadalom mellett a világ kézilabdás közössége is gyászolja. A DO összeállítást szentel a tragédia visszhangjának - a csapathonlap Kulcsi-melléklettel adózik a világhírű beállós emlékének.

2005. január 19.
Elhunyt Kulcsár Anita
Autóbalesetben életét vesztette Kulcsár Anita, a magyar válogatott és a Dunaferr női kézilabda-csapatának világhírű beállósa, tudta meg a Dunaújváros Online. A kitűnő játékos mindössze huszonnyolc évet élt.

2004. február 10.
Kézilabda: Kulcsár a Dunaferrben!
Hosszú bizonytalanság után pont került Kulcsár Anita igazolási ügyére. A válogatott játékos kicsivel több, mint két hete hagyta el a Cornexi együttesét, s ma parádés fordulat jutott a Dunaújváros Online tudomására: a világklasszis beállós a Dunaferrben folytatja! Kulcsár 2005-ig szerződött a piros-fehérekhez - a DO összeállításában természetesen "minden érintett" megszólal - még a címvédő új igazolását is elértük!